Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، هر سال با نزدیک شدن ایام نوروز، تب و تاب خریداران در بازارها افزایش می‌یافت اما امسال با توجه به شیوع کروناویروس، بیشتر بازارها از رونق افتاده است. بازار پوشاک یکی از مهم‌ترین این کسب و کارهای از رمق افتاده به شمار می‌رود و خرید و فروش در آن به حداقل رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش از چند تن از فعالان این حوزه در خصوص وضعیت بازاریان و تولیدکننده‌های پوشاک و همچنین پیش‌بینی آینده این بازار پرس‌وجو کرده‌ایم.

بازار پوشاک، در رکود است

حسین آقاکوچکی، رئیس اتحادیه پیراهن‌فروشان، درباره وضعیت بازار پوشاک گفت: در حال حاضر، بسیاری از تولیدکنندگان از شرایط موجود راضی نیستند چرا که خریدار در بازار کم شده است.

رئیس اتحادیه پیراهن‌فروشان ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی و شیوع ویروس کرونا، مردم برای خرید، کمتر مراجعه می‌کنند که البته این خرید برای کودکان به مراتب بیشتر است.

آقاکوچکی با اشاره به اینکه بازار، در رکود است افزود: امیدواریم که با فروکش کردن بیماری کرونا، وضعیت بازار بهتر شود و تولیدکنندگان بتوانند تولیدات  و فروش بیشتری داشته باشند.

رئیس اتحادیه پیراهن‌فروشان در پاسخ به این پرسش که برای شب عید افزایش قیمتی در بازار وجود دارد یا خیر؟ گفت: به طور یقین افزایش قیمتی در بازار نداریم و حتی تولیدکنندگان با قیمتی پایین‌تر اجناس خود را می‌فروشند.

آقاکوچکی با اشاره به اینکه امیدواریم وضعیت بازار در سال آینده روند بهتری به خود بگیرد، افزود: متاسفانه هم‌اکنون بیماری کرونا در بازار تاثیرات بیشتری حتی از برجام، داشته که امید می‌رود این موضوع، ریشه‌کن شود.

رشد ۲۵ درصدی تولید پوشاک در ۶ ماه امسال 

بهرام شهریاری، نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات نساجی پوشاک ایران، در این باره گفت: در ابتدای امسال، شاهد رشد ۲۵ درصدی تولید در پوشاک بوده‌ایم.

نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات نساجی پوشاک ایران ادامه داد: متاسفانه بسیاری از تولیدکننده‌ها چشمشان به شب عید دوخته شده بود، اما با شیوع کرونا همه برندهای پوشاک، فروششان به صفر نزدیک شده است.

شهریاری در پاسخ به این پرسش که در سال آینده و بعد از این بحران وضعیت این صنعت به کجا خواهد رسید؟ گفت: متاسفانه در ۶ ماه سال آینده هم مشکل خواهیم داشت که امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در این بازار، وضعیت به حالت تعادل برسد.

نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات نساجی پوشاک ایران با اشاره به اینکه تولیدکنندگان پوشاکی که در این وضعیت به سمت تولید ماسک و وسائل ضروری بهداشتی روی آورده اند، در خط مقدم سلامت قرار دارند، گفت:در شرایط کنونی بیشتر تولیدکنندگان در حال تولید ماسک و لباس بیمارستان هستند.

خریدار در بازار پوشاک کم است 

یکی از تولیدکنندگان پوشاک نیز درباره وضعیت بازار پوشاک گفت: متاسفانه بازار راکد است و خرید و فروشی رخ نمی‌دهد.

این تولیدکننده گفت: بنده در پلاسکو مغازه‌ای داشتم و موفق بودم، اما با شرایطی که به وجود آمد شرایط بدی پیدا کردم و مجبور شدم برای جبران آن خسارت زیادی پرداخت کنم.

وی در ادامه گفت: امیدوار بودیم در پایان سال، خرید بازار ما بیشتر شود، اما با شرایط فعلی، بعید می‌دانم این بازار تکاپویی داشته باشد.

کد خبر 493933 برچسب‌ها كرونا در ايران نوروز لباس و پوشاک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران نوروز لباس و پوشاک بازار پوشاک وضعیت بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۹۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در عرضه چای نداریم

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از آرامش حاکم بر بازار برنج خبر داد و گفت:  قیمت کنونی هر کیلو برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر  ۷۰ هزار تومان و شیرودی ۷۵ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، هم اکنون کمبودی در عرضه اقلام اساسی همچون برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

کنگری با بیان اینکه چای یکی از اقلام پرمصرف سبدخانوار محسوب می شود، افزود: علی رغم تغییر قیمت چای، این محصول به‌ وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در بازار شکر برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوریکه قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزار تومان رسیده است. همچنین تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالا‌های اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند.

او افزود: تا زمانیکه عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، قیمت کالا با نوساناتی در بازار روبروست، در حالیکه با ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، بازار ثبات دارد.

کنگری گفت: علی رغم وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار، اما برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده سلیقه‌ای عمل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲