Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه به گفته رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه، با وجود آنکه در سالیان گذشته از نیمه بهمن مردم خرید پوشاک عید را آغاز می‌کردند، اما اکنون هیچ خبری از رونق این بازار نیست.

حسین بیات در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رکود شدید حاکم بر بازار پوشاک در حالیکه یک ماه به نوروز باقی مانده، گفت: در سال‌های گذشته مردم خرید پوشاک عید را از نیمه بهمن آغاز می‌کردند و شلوغی و رونق بازار در این ایام به اوج خود می‌رسید، اما اکنون هیچ خبری از شلوغی بازار و خرید مردم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حالیکه مغازه‌های عرضه پوشاک اکنون باید در اوج فعالیتشان باشند، اما بسیاری از این واحدهای صنفی حتی تا ظهر "دَشت" هم نمی‌کنند و میزان فروش آنها به هیچ عنوان با هزینه و سرمایه‌ای که در این کار گذاشته اند، همخوانی ندارد.

بیات عنوان کرد: بعید است دیگر بازار رونق چندانی بگیرد، زیرا بسیاری از کارمندان و بازنشستگان عیدی خود را گرفته‌اند و اگر قصد داشتند باید اکنون به بازار می‌آمدند.

رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه با بیان اینکه چشم امید واحدهای لباس فروشی به همین بازار شب عید است، تاکید کرد: امسال هم بعید است بازار عید خوبی داشته باشیم و با این وضعیت بسیاری از مغازه‌های لباس فروشی آسیب جدی خواهند دید. خصوصا واحدهایی که مستاجر هستند و دیگر از پس پرداخت کرایه هم بر نمی آیند.

بیات از دلایل رکود بازار هم یاد کرد و گفت: این سومین سال است که به دلیل شیوع بیماری کرونا بازار عید را از دست می‌دهیم و متاسفانه دوباره امسال هم پیک بیماری درست با بازار شب عید و ایام اسفند همزمان شده است.

وی اضافه کرد: در این شرایط بیماری برخی هرچه داشتند خرج دارو و دکتر کرده اند و دیگر پولی برای خرید لباس ندارند، برخی هم به دلیل نگرانی از بیمار شدن به بازار نمی آیند.

رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه وضعیت اقتصادی نامناسب مردم را نیز عامل دیگری برای رکود بازار پوشاک دانست و عنوان کرد: با عیدی یک میلیون و 600 هزار تومان مردم دیگر پوشاک را در اولویت خرید قرار نمی‌دهند و سرغ اقلام ضروری می روند. این میزان عیدی به پول خرید یک تکه لباس هم به سختی می‌رسد و خانواده‌ها نمی‌دانند آن را برای کدام هزینه زندگی بگذارند.

بیات با اشاره به اینکه قیمت اجناس هم بالا رفته و مردم توان خرید ندارند، یادآور شد: وقتی قیمت یک مانتوی مجلسی یک میلیون و 400 هزار تومان شده، چه کسی می‌تواند با این قیمت‌ها خرید کند؟

رئیس اتحادیه پوشاک کرمانشاه معتقد است، با این اوصاف باز هم بازار عید از دست سه هزار واحد پوشاک فروشی کرمانشاه خواهد رفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه کرونا در ایران نوروز بازار عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟

امتداد - نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.

تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد. کاهش دمای بازار ارز

دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • محرومیت معلمان خرید خدمات و حق‌التدریس از عیدی روز معلم
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد