Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق یک محاسبه ساده برای خرید لباس و میوه و شیرینی و آجیل عید باید در کمترین حالت حدود ۴میلیون تومان هزینه کرد.

خبرگزاری میزان _ اقتصاد آنلاین نوشت: امسال برای کارکنان دولت و بازنشستگان یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان عیدی واریز شد که دریافتی با حق همسر و فرزند حدود دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود. اما در اینجا یک سوال مطرح می‌شود و آن اینکه با این دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان چه چیزی می‌توان خرید و آیا اقلام شب عید، با این مبلغ قابل خرید است؟ بررسی‌ها حاکی از آن است که حتی اگر از برنج و گوشت و مواد غذایی هم صرف نظر کنیم، مبلغ عیدی کفاف تهیه پوشاک و مایحتاج عید را نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آجیل، میوه و شیرینی شب عید چه قدر تمام می‌شود؟

اصولا سال نو با آجیل، میوه و شیرینی و دید و بازدیدهایش شناخته می‌شود و در این روز‌ها هم با افزایش قیمت‌ها دیگر خرید مایحتاج شب عیدی هزینه بسیار زیادی برای خانواده‌ها دربردارد. در حال حاضر شیرینی حدودا کیلویی ۷۰ هزار تومان برای خانوار‌ها آب می‌خورد؛ در نتیجه دو کیلو شیرینی چیزی حدود ۱۴۰ هزار تومان خواهد شد؛ همچنین قیمت آجیل مخلوط حدودا کیلویی ۲۲۰ هزار تومان است که اگر یک خانواده بخواهد دو کیلو آجیل بخرد، باید ۴۴۰ هزار تومان برای آجیل پرداخت شود؛ همچنین دو کیلو موز حدود ۶۰ هزار تومان، دو کیلو پرتقال حدود ۳۵ هزار تومان، دو کیلو خیار حدود ۱۵ هزار تومان و دو کیلو سیب نیز حدود ٢۵هزار تومان خواهد شد. در نتیجه برای خرید آجیل، میوه و شیرینی عید باید نزدیک ٧٢۵هزار تومان پرداخت کنید؛ آن هم در حداقلی‌ترین حالت ممکن.

خرید لباس سال نو چند در می‌آید؟

از سویی دیگر سال نو در ایران معمولا با لباس نو همراه است و در این شرایط خرید لباس نو نیز هزینه زیادی برای خانواده‌ها در پی دارد. برای مثال اگر بخواهید برای یک خانواده ۴نفره که یک فرزند دختر و یک فرزند پسر دارند خرید کنید، باید مانتو، شلوار، شال، کفش، پیراهن و... تهیه کنید؛ اما هزینه این موارد به طور نسبی چه قدر است؟

قطعا نمی‌توان رقم دقیقی ارائه داد، زیرا در بازار انواع جنس‌ها و انواع قیمت‌ها وجود دارد. اما در اینجا به قیمت برخی اقلام با قیمت متوسط خواهیم پرداخت.

اگر بخواهید شلوار بخرید، در حال حاضر شلوار‌های با کیفیت متوسط بازار تقریبا از ٢٠٠هزار تومان شروع می‌شود؛ در نتیجه خرید ۴ شلوار برای یک خانواده ۴نفره نزدیک ٨٠٠هزار تومان تمام خواهد شد.

همچنین پیراهن‌های مردانه با کیفیت مطلوب تقریبا از ١۵٠هزار تومان شروع می‌شود که یک خانواده با یک فرزند پسر باید ٣٠٠هزار تومان برای پیراهن خرج کند. خرید مانتو نیز بسته به جنس و... قیمتی متفاوت خواهد داشت. اما اگر قیمت مانتو را هم ٣٠٠هزار تومان در نظر بگیریم برای مادر و دختر یک خانواده باید نزدیک ۶٠٠هزار تومان برای مانتو هزینه کرد.

کفش از دیگر البسه‌ای است که برای سال نو خریداری می‌شود. برای یک جفت کفش با کیفیت متوسط باید حدود ٢۵٠هزار تومان هزینه کرد که برای یک خانواده ۴نفره باید یک میلیون تومان هزینه کفش پرداخت کرد.

خرید دو عدد شال هم حدود ٢٠٠هزار تومان هزینه برمی‌دارد. در نتیجه برای خرید لباس نیز باید نزدیک دو میلیون و ٩٠٠هزار تومان هزینه پرداخت کرد که با میوه و آجیل و شیرینی چیزی حدود ٣میلیون و ۶٠٠هزار تومان خواهد شد؛ یعنی نزدیک دوبرابر عیدی پرداختی به کارکنان و بازنشستگان که البته همه این هزینه‌ها در حداقلی‌ترین حالت محاسبه شده است.

بیشتر بخوانید: کالاهای اساسی در سال جاری چند درصد گران شدند؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: لباس گرانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لباس گرانی هزار تومان میوه و شیرینی تومان هزینه یک خانواده برای خرید خرید لباس خواهد شد دو کیلو برای یک شب عید سال نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۶۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه

حمزه سلیمانی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه با اشاره به آغاز طرح ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی در کرمانشاه، گفت : در سطح استان کرمانشاه حدود چهار هزار نفر تبعه خارجی شامل دارندگان کارت‌های هویتی، گذرنامه، دفترچه و پناهندگی حضور دارند. 

وی تصریح کرد: ۱۰۰ درصد دارندگان کارت‌های هویتی در سطح استان اتباع کشور عراق هستند که در طول چهار دهه اخیر در کرمانشاه ماندگار شده‌اند و مردم این دیار همواره سنگ صبور آنها بوده‌اند، در بحران‌ها کنارشان ایستاده‌اند و به شایستگی از آنان میزبانی و پذیرایی کرده‌اند. 

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان اضافه کرد: دارندگان گذرنامه نیز عموما دانشجویان خارجی دانشگاه‌های رازی، آزاد و علوم پزشکی هستند که بیشتر آنها از کشور‌های عراق، سوریه، فیلیپین، هند و سومالی برای تحصیل به کرمانشاه آمده‌اند. 

وی با بیان اینکه طبق برنامه سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور ساماندهی تمام اتباع خارجی کشور از جمله در کرمانشاه در دستور کار قرار گرفته، اظهار کرد: اجرای این طرح در استان از دارندگان کارت‌های هویتی، دفترچه و پناهندگی آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود ظرف یکی دو هفته آینده به اتمام برسد. 

سلیمانی یادآورشد: پس از ساماندهی دارندگان کارت‌های هویتی، ساماندهی دانشجویان خارجی و بدنبال آن سرمایه‌گذاران خارجی که در استان فعالیت می‌کنند، آغاز خواهد شد. 

وی عنوان کرد: در راستای اجرای این طرح تمام اتباع خارجی مقیم استان باید به سامانه «سهما» مربوط به سازمان ملی مهاجرت مراجعه کرده و مشخصات خود را به صورت کامل وارد کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • قیمت کولر صنعتی | 2 سال گارانتی | شرایط چک و اقساط
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟